Rólunk

/Rólunk
Rólunk2018-08-08T09:17:48+00:00

A mi történetünk:

Az Elektromax Kft 1997 őszén alakult, a Mátrai Erőmű állományába tartozó villamos szakemberekből. Tulajdonosai 100%-ig természetes személyek, magyar állampolgárok.
Társaságunk székhelye és telephelye Visontán, a Mátrai Erőmű ZRt. területén található.
Cégünk kezdettől fogva erősáramú (kis- és középfeszültségű) kapcsolóberendezések és rendszerek tervezésével, műhelyben történő előszerelésével, helyszíni telepítésével, javításával, karbantartásával, valamint fotovoltaikus rendszerek tervezésével és telepítésével foglalkozik. Ezeken a területeken akár kisebb részfeladatokat, akár átfogó, komplex projekteket is el tudunk végezni.
Vállalkozásunk alapításától fogva folyamatosan fejlődött. Az utóbbi években új szolgáltatásokként bevezettük a diagnosztikai vizsgálatokat, a műszaki szaktanácsadást és a villamosipari termékek kereskedelmét.
 
  • SOK ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

  • FOLYAMATOS FEJLŐDÉS A KEZDETEKTŐL

  • MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG KEDVEZŐ ÁRON

  • KOMPLEX MUNKÁK LEBONYOLÍTÁSA

Szakembereink a megfelelő szakmai képes- ítések és a szükséges jogosítványok (mérnöki kamarai tagság, tervezői név- jegyzék, gyártóművi tanfolyamok, stb.) mellett, több évtizedes villamos energetikai tervezői, kivitelezői és karbantartói tapasztalattal és széleskörű iparági kapcsolatokkal rendel- keznek.
Társaságunk gyakorlatilag megalakulása óta minőségirányítási rendszerben dolgozik, amelyet 2006-ig az ISO 9001 szabvány szerint, a svájci SGS cég által tanúsítattunk is.
Munkánkat 9 db gépkocsi, komplett hidraulikus sínvágó- és hajlító készülék, ill. kábelprés, primer áramnyomató berendezés, infra- sugaras hőkamera, megszakító diagnosztikai készülékek, feliratozó- és jelölő gép, kor- szerű villamos kéziszerszámok ill. mérőmű- szerek és nagyteljesítményű számítógépek segítik.
  • KIZÁRÓLAG PROFI ALVÁLLALKOZÓKKAL DOLGOZUNK

  • CÉGÜNK LEGFŐBB ÉRTÉKEI: műszakilag magas színvonal, rugalmasság, pontosság, megbízhatóság.

  • SZÁMUNKRA FONTOS, HOGY A VEVŐINK ELÉGEDETTEK LEGYENEK

Munkáink során alvállalkozóként csak olyan tapasztalt és „kipróbált” szakcégeket alkalmazunk, amelyek után maradéktalanul fel tudjuk vállalni Vevőink felé a jótállási- és szavatossági követelményeket.
Véleményünk szerint cégünk legfőbb értéke, hogy műszakilag magas szinten, a vevők igényeihez rugalmasan igazodva, a megadott határidőre, szakszerűen, megbízhatóan és tisztességesen végezzük el feladatainkat.
Fontos számunkra, hogy Vevőink elégedettek legyenek, és újra és újra visszatérjenek hozzánk. Meggyőződésünk, hogy az ő bizalmuk az, amelyik hosszú távú, eredményes működésünk záloga.

Mit mondanak rólunk, akik már minket választottak?

“Köszönöm szépen az Elektromax Kft. V-ös blokk 2014. évi nagyjavítása során végzett lelkiismeretes és korrekt munkáját!”
Gulyás Tamás
Mátrai Erőmű ZRt.
“Az Eletkromax Kft. a hányóképzőgép villamos helyreállításában kiválóan végezte munkáját, amivel hozzájárult a berendezés határidőre történő helyreállításához. A Kft. munkavállalói nagy szakértelemmel végezték munkájukat.”
Bóna Róbert
Mátrai Erőmű ZRt.
“Nagyon köszönöm az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. nevében a rugalmas és hatékony munkavégzést.”
Fekete Gergő
EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft.

CSAPATUNK

Tari Attila
Buzás Tamás
Jánosi István
Torda Tibor
Zunkó Róbert
Tuza László
Szűcs Roland
Kovács Péter
Docsa Zoltán
Nagy Balázs
Kovács László