Elosztó Berendezés Gyártás2018-08-16T19:09:31+00:00

ELOSZTÓ BERENDEZÉS GYÁRTÁS

Cégünk egyik fő tevékenysége az elosztó berendezések gyártása, átalakítása, valamint javítása. Az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalatunk, a munkatársaink magas szakmai tudása, és a műszaki felszereltségünk lehetővé teszik, hogy a tervezéstől a megvalósításon át egészen az üzembehelyezésik kielégítsük a vásárlóink igényeit.

A visontai telephelyünkön kialakított jól felszerelt műhelyünkben a szakembereink a legmodernebb körülmények között végezhetik a munkájukat. Ennek köszönhetően tudjuk garantálni ügyfeleink számára az állandó minőséget, és precizitást.

A legyártott berendezéseink megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

SZOLGÁLTATÁSAINK

ELÉRHETŐSÉGEINK

TELEFONSZÁM

+36 37 528 250

AJÁNLATKÉRÉS

Megbízásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az elvégzett munkák minőségére ezáltal tudjuk garantálni, hogy a legyártott berendezések a lehető legtovább fogják szolgálni a megrendelőt.

Cégünknél nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik már számtalanszor bizonyították, hogy bármilyen felmerülő megoldandó feladatot képesek elvégezni.

Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük az eszközparkunkat, hogy megtudjunk felelni az összes megvalósítandó projektnek, amelyekkel megrendelőink hozzánk fordulnak.

Munkatársaink a hét mindennapján kibővített ügyeleti időben állnak az ügyfeleink rendelkezésére, ezáltal, ha bármilyen váratlan hiba merülne fel valamelyik partnerünk rendszerében, akkor azt rövid idő alatt eltudják hárítani.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, nagy örömmel állunk a rendelkezésére!
Jánosi István, Műszaki Vezető

KÉRDÉSE VAN?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!