Tervezés2018-08-16T19:33:54+00:00

TERVEZÉS

A szükséges tervezési jogosultsággal rendelkező, gyakorlott tervezőink a WSCAD tervező szoftverrel készítik el a kért dokumentációkat:

  • Koncepció tervek, megvalósíthatósági tanulmányok, műszaki-gazdasági összehasonlítások, elemzések.
  • Készülék kiválasztások, kábel méretezések, elvi tervek.
  • Kiviteli tervek (műszaki leírás, egyvonalas tervek, áramutas- és szerelési tervek, elrendezési- és homlokkép tervek, kábelösszefüggési és kábelezési tervek, anyag- és alkat-részjegyzék).
  • Megvalósulási tervek (a kivitelezés során végrehajtott módosítások alapján).

Terveinkben a Megrendelő által kért, illetve elfogadott műszaki megoldások, valamint készülék típusok szerepelnek. Az általunk készített tervek megvalósítása esetén helyszíni tervezői művezetést is biztosítunk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

ELÉRHETŐSÉGEINK

TELEFONSZÁM

+36 37 528 250

AJÁNLATKÉRÉS

Megbízásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az elvégzett munkák minőségére ezáltal tudjuk garantálni, hogy a legyártott berendezések a lehető legtovább fogják szolgálni a megrendelőt.

Cégünknél nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik már számtalanszor bizonyították, hogy bármilyen felmerülő megoldandó feladatot képesek elvégezni.

Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük az eszközparkunkat, hogy megtudjunk felelni az összes megvalósítandó projektnek, amelyekkel megrendelőink hozzánk fordulnak.

Munkatársaink a hét mindennapján kibővített ügyeleti időben állnak az ügyfeleink rendelkezésére, ezáltal, ha bármilyen váratlan hiba merülne fel valamelyik partnerünk rendszerében, akkor azt rövid idő alatt eltudják hárítani.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, nagy örömmel állunk a rendelkezésére!
Jánosi István, Műszaki Vezető

KÉRDÉSE VAN?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!