Villamos Kivitelezés2018-08-16T19:18:34+00:00

VILLAMOS KIVITELEZÉS

Manapság egy gyár, vagy intézmény üzembiztos villamos energia ellátása kiemelten fontos szerepet kell kapjon már az adott épület tervezésekor. Cégünk jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a villamosipari generál kivitelezés területén, ezáltal tudunk segíteni az ügyfeleinknek megtalálni a számukra minden szempontból legkedvezőbb megoldásokat.

Munkatársaink rendelkeznek a kellő szakmai tudással, és eszközökkel, ezáltal könnyedén boldogulnak a kivitelezések során felmerülő feladatokkal, illetve a szükséges egyedi megoldások megvalósításával.

SZOLGÁLTATÁSAINK

ELÉRHETŐSÉGEINK

TELEFONSZÁM

+36 37 528 250

AJÁNLATKÉRÉS

Megbízásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az elvégzett munkák minőségére ezáltal tudjuk garantálni, hogy a legyártott berendezések a lehető legtovább fogják szolgálni a megrendelőt.

Cégünknél nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik már számtalanszor bizonyították, hogy bármilyen felmerülő megoldandó feladatot képesek elvégezni.

Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük az eszközparkunkat, hogy megtudjunk felelni az összes megvalósítandó projektnek, amelyekkel megrendelőink hozzánk fordulnak.

Munkatársaink a hét mindennapján kibővített ügyeleti időben állnak az ügyfeleink rendelkezésére, ezáltal, ha bármilyen váratlan hiba merülne fel valamelyik partnerünk rendszerében, akkor azt rövid idő alatt eltudják hárítani.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, nagy örömmel állunk a rendelkezésére!
Jánosi István, Műszaki Vezető

KÉRDÉSE VAN?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!